Nog sneller gerechten kiezen bij HelloFresh

Tegenwoordig kan je bij HelloFresh uit liefst 30 recepten per week kiezen. Dat is een behoorlijk aantal. Veel mensen vinden het erg leuk om eens per week de recepten uit te zoeken. Anderen vinden het juist een steeds lastigere klus. Want er is z├│ veel te kiezen, en je wil natuurlijk niets missen. Gelukkig maakt HelloFresh het kiezen van je gerechten nu een stuk gemakkelijker. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een label als “gemak” of “bewust”. Via de website kan je nu ook gemakkelijk filteren op aantal koolhydraten of eiwitten. In deze blog lees je er alles over!

  • HelloFresh maakt het kiezen van gerechten nog gemakkelijker
  • In de App kies je voor filters zoals “Gemak”, “Familie”, “Bewust” en “Veggie
  • Kies je jouw gerechten op de website? Dan kan je kiezen voor “aanbevolen”, “totale bereidingstijd”, “koolhydraten” en “eiwitten”
  • Op die manier kan je veel sneller en gerichter de gerechten zoeken die jij lekker vindt of die passen bij jouw leefstijl

Filter snel de recepten die passen bij jouw smaak of leefstijl

Met meer dan 30 gerechten per week heb je enorm veel te kiezen bij HelloFresh. Hoewel het kiezen van gerechten elke week weer een een feestje is, kan het wel handig zijn om hier iets meer hulp bij te krijgen. Je kunt nu gemakkelijk filteren op recepten die passen bij jouw smaak of leefstijl. Zo vind je veel sneller de gewenste recepten en ben je minder lang aan het scrollen ­čÖé

Gemak
Dit zijn de gerechten die snel op tafel staan. Een korte bereidingstijd, niet al te veel ingredi├źnten, geen ingewikkelde stappen en natuurlijk met uitstekende voedingswaaren

Familie
Lekkere en gezonde gerechten voor het hele gezin! Ideale recepten waar ook kleine kinderen moeiteloos mee eten

Bewust
Gezonde maaltijden met extra weinig calorie├źn en extra veel groenten.

Veggie
Gerechten zonder vlees en vis. Soms vind je hier ook vegan-maaltijden (je herkent het aan de symbooltjes)

Sorteren op koolhydraten, eiwitten en bereidingstijd

Kies je jouw recepten niet via de App, maar via de website? Dan is er nog een handige functie bijgekomen. Je kunt nu namelijk heel makkelijk sorteren op aantal koolhydraten, eiwitten en bereidingstijd. Standaard staan de maaltijden gesorteerd op “aanbevolen voor jou”. Deze sortering is gebaseerd op de maaltijden die je in het verleden gekozen hebt. Hieronder bespreken we in het kort de verschillende filters. Let op: deze functie vind je dus niet in de App, maar alleen als je inlogt op de website op je computer/laptop/ipad/smartphone.

Aanbevolen voor jou
Dit is de standaard sortering. Je ziet nu als eerste de gerechten die HelloFresh bij jou vind passen. Dit is gebaseerd op de gerechten die je in het verleden hebt gekozen. Dus kies je vaak vega met weinig calorie├źn? Dan vind je hier dus met name vegetarische gerechten die caloriearm zijn.

Totale bereidingstijd
Heb je een druk weekje voor de boeg? Sorteer dan op bereidingstijd van laag naar hoog. Je ziet dan direct de snelle recepten van 15 of 20 minuten bovenaan. Je wordt dan ook niet vermoeid met lange gerechten van 45 minuten of langer.

Koolhydraten
Wil je wat minder koolhydraten eten, of volg je een koolhydaatarm dieet? Sorteer de gerechten dan op koolhydraten: van laag naar hoog. Als je dit filter activeert wordt sowieso bij elk gerecht het aantal koolhydraten gemarkeerd, handig!

Eiwitten
Ben je lekker bezig in de sportschool en wil je spieren opbouwen? Dan filter je gemakkelijk op eiwitten: van hoog naar laag. De meest eiwitrijke gerechten vind je dan direct bovenaan. Deze hebben tussen de 40 gram en 60 gram eiwitten.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *