Ook Beebox in zee met Leen Menken

Na onder andere Marley Spoon en De Krat werkt ook Beebox nu samen met distributeur Leen Menken. Leen Menken is een landelijk opererende bezorgdienst, gespecialiseerd in koel en vries pakketten. Tot op heden nam Beebox een groot deel van de fulfilment nog voor eigen rekening. De lokale Beeboxers zorgden ervoor dat alle boxen werden ingepakt, en bij de klant werden afgeleverd. De bezorging wordt nu voor een groot deel uitbesteedt aan Leen Menken.

Leen Menken bezorgt 7 dagen per week. Waar Beebox klanten nu slechts de mogelijkheid hebben om de box op donderdag of vrijdag geleverd te krijgen, is de kans groot dat door deze samenwerking mer extra bezorgdagen worden toegevoegd. Door de samenwerking worden de lokale Beeboxers een boel werk uit hand genomen. Deze tijd kunnen zij nu steken in het bieden van extra persoonlijke service of wellicht het werven van nieuwe klanten. Beebox en Leen Menken hebben in ieder geval al iets gemeen: Beide bedrijven zijn EKO gecertificeerd wat betekent dat zij veel waarde hechten aan duurzaamheid en biologische producten.

Betekent deze samenwerking extra bezorgdagen?

Beebox onderscheidt zich al jaren met een heldere propositie: Beter eten, beter leven. De biologische maaltijdbox slaat aan, en Beebox wint snel terrein in Nederland. Dankzij deze samenwerking kan Beebox wellicht nog meer marktaandeel winnen. Een belangrijke doelgroep van de maaltijdbox zijn mensen met weinig tijd. Een belangrijke beperking van Beebox is dat de afleverdagen zeer beperkt zijn. Beebox levert slechts een dag in de week. Afhankelijk van waar de klant woont is dat de donderdag of de vrijdag. Dankzij deze samenwerking met Leen Menken is de kans groot dat klanten nu veel specifieker kunnen aangeven wanneer zij de opvallende oranje box thuisbezorgd willen krijgen. Op die manier spreekt Beebox mogelijk een veel breder publiek aan.

Beebox lanceerde onlangs nog een splinternieuwe website. We zijn benieuwd naar alle andere toekomstige plannen van het bedrijf!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.